GROUP EXERCISE

GROUP EXERCISE

Onder begeleiding van onze kundige en enthousiaste instructeurs kun je in groepsverband aan je conditie, kracht, lenigheid en nog veel meer werken. Motiverende muziek en aanmoedigingen van de instructeurs zorgen ervoor dat een uur voorbij vliegt!

YOGA

YOGA

Tijdens een Yoga les is er extra aandacht voor lichaam, geest, ademhaling en beweging. Inspanning en ontspanning verenigen zich tijdens Yoga.


ZUMBA

ZUMBA

" No judgment, just joy!"

Zumba brengt fitness en dans samen in effectieve- en fun workout. Onder begeleiding van een gediplomeerde Zumba instructeur en met de tonen van Latijns-Amerikaanse muziek vliegt de tijd!


XCO

XCO

XCO is een afkorting voor eXtreme COre. Een ultieme core-training. Dit houdt in dat je tijdens een 45 minuten durende training je buik- en rugspieren, benen en armen traint.


BODYPUMP

BODYPUMP

BODYPUMP‚ĄĘ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! 


PILATES

PILATES

Pilates is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht en co√∂rdinatie verbetert, alsook stress wegneemt.Heemstede in Beweging

HEEMSTEDE IN BEWEGING

Heemstede in beweging (HiB) is een laagdrempelige groepsles. De inhoud van de les is speciaal afgestemd op het verbeteren van de lichaamshouding. De oefeningen en bewegingen zijn bewezen effectief voor het versterken van de houdingsspieren. Sterkere houdingsspieren en een bewuste lichaamshouding zullen uiteindelijk resulteren in minder rug-, nek- en schouderklachten.