Bij HealthclubNU Heemstede

GET FIT FOR SUMMER

Mis deze kans niet en maak je klaar voor de zomer met ons exclusieve 12 weken fitnessprogramma! Dit programma biedt een persoonlijke intake waarbij we jouw doelen en wensen bespreken. Gedurende de 12 weken krijg je maar liefst 5 evaluatiemomenten met een persoonlijke coach om je voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen aan het programma te maken.

Met ons persoonlijk trainingsschema op maat ga je elke trainingssessie gericht aan de slag. We houden je voortgang bij met behulp van meetmomenten zodat je altijd op de hoogte bent van je resultaten. Onze coaches staan altijd voor je klaar en zullen je motiveren en ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit en gezond wilt worden, ons 12 weken programma maakt jou ready voor de zomer. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan voor ons exclusieve fitnessprogramma!

Bij HealthclubNU Heemstede GET FIT FOR SUMMER

Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan voor ons exclusieve fitnessprogramma!

Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar ons exclusieve fitnessprogramma!

ACTIE!

Bij HealthclubNU Heemstede

GET FIT FOR SUMMER

Binnen 12 weken klaar voor de zomer!

Mis deze kans niet! 5 evaluatiemomenten met een persoonlijke coach, persoonlijk trainingsschema op maat en meetmomenten zodat je altijd op de hoogte bent van je resultaten!