Bedrijfsfitness omgeving Heemstede

Gezonde werknemers zijn gemotiveerd, verzuimen gemiddeld 78% minder en zijn beter opgewassen tegen werkdruk en stress. Dit wijst een onderzoek van TNO en NOC*NSF uit. Daarnaast toont het onderzoek aan dat de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toeneemt. Naast dat bedrijfsfitness spanning en stress reduceert, helpt het RSI, lage rugklachten en verschijnselen van burn-out te voorkomen.

Dit alles is voor Healthclub NU dan ook een belangrijke reden om bedrijfsfitness aan te bieden. Werknemers van bij ons aangemelde bedrijven kunnen op die manier onbeperkt bij ons sporten tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast is het door een wetswijziging voor bedrijven nu nog aantrekkelijker om werknemers te laten sporten.

Wil je als bedrijf ook je werknemers extra stimuleren om te gaan bewegen? Neem dan contant met ons op over de mogelijkheden.

Healthclub NU is tevens aangesloten bij Care4fit en Bedrijfsfitness Nederland. Is je werkgever dat ook? Dan sport je met gemiddeld 40% belastingvoordeel bij ons!

Meld je nu aan!

Wil jij graag meer informatie over bedrijfsfitness? Dat kan! Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

{formulier-40}

    {sidebar}